2011. január 23., vasárnap

Kristálygomba

Az este imaheti meghívásnak tettünk eleget a férjem falujában, Kalotaszentkirályon. Vacsorára egy unokatestvére családjához voltunk hivatalosak. Nagyon jó barátságban vagyunk a családdal, az ikrekkel szinte egyidős kisfiuk van, így Máté és Boróka is nagyon jól érezte magát a vacsorán.
Sokmindenről beszélgettünk és szóbakerült a krisztálygomba is. A család már régóta issza a krisztálygombából készült levet, még Tamáska is, a kisfiuk. Csak úgy vízhelyett használják.Mi is kaptunk tőlük egy pohár krisztálygombát, rémélem sikerül az előállítása. Nagyon érdekelt a jótékony hatása és utánanéztem.
A kristálygomba nagy halom jótékony mikroorganizmus szimbiózisából áll, több mint 500 féle tejsav baktérium (lactobacillus) és élesztőgomba alkotja.


A Kaukázus lakói ismerik a kristálygomba gyógyító hatását, a gyerekek is isszák mint a vizet és sokan a 110 éves kort is elérik. Ez a világ egyetlen helye, ahol az emberek egészségesen ilyen magas kort érnek el. Már a II. világháború előtt megállapította ezt a különös hatást. Kristálygombával gyógyította a légzőszervek hurutos megbetegedéseit, gyomorgörcsöket, krónikus bélgyulladásokat, májgyulladást, epebetegségeket, hólyagproblémákat és segített a nehéz betegségek utáni lábadozások idején is.
Summa summárum alig várom, hogy elteljen a két napos érlelési időszak, hogy végre ihassuk! Hidjétek el semmi rosszíze nincs és a gyerekek is kedvelik! Érdemes kipróbálni egészségünk érdekébe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az élő ige

"És kincseiket kitárván, ajándékokat adának néki: aranyat, tömjént és mirhát." Mt.2,11